Στο μικροσκόπιο της 6ης ΥΠΕ έχει τεθεί συγκεκριμένη και σοβαρή καταγγελία για γιατρό στο Μεσολόγγι, υπόθεση που αποκάλυψε το agrinionews.gr.

H καταγγελία προήλθε αρχικώς από υγειονομικούς κύκλους και σύμφωνα με αυτή γνωστός ιατρός του Νοσοκομείου κατέθεσε ψευδές αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού ώστε να εμφανιστεί πως νόσησε και έτσι να εξαιρεθεί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες το δείγμα του τεστ το έλαβε άλλη υγειονομικός από άτομο που νοσούσε και το έδωσε στον καταγγελλόμενο.

Το ζήτημα τέθηκε κατά τη χθεσινή επίσκεψη του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου κατά την οποία συναντήθηκε με την Διοικήτρια και με επιστημονικούς. Αποφασίστηκε ο γιατρός να τεθεί σε αναστολή εργασίας και να κληθεί σε απολογία ενώ ενημερώθηκαν το Υπουργείο και οι εισαγγελικές αρχές.

«Διαπίστωσα ότι υπάρχει βασιμότητα σε αναφερόμενο περιστατικό ιατρού ο οποίος προσκόμισε δείγμα για μοριακό έλεγχο χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία του για λήψη. Παρά το γεγονός ότι το δείγμα αυτό βρέθηκε να είναι θετικό από τα αποτελέσματα που εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα όπου και απεστάλη, ο γιατρός προσήλθε και εμβολιάστηκε», δήλωσε ο κ. Καρβέλης.

Σύμφωνα εξάλλου με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ «όλα αυτά δημιουργούν αποχρώσες ενδείξεις παράνομης ενέργειας».

agrinionews.gr