«Σκοτεινή θάλασσα» είναι η ονομασία της νέας αστυνομικής σειράς του MEGA που έρχεται το φθινόπωρο και φέρει τη σφραγίδα του σπουδαίου σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πραγματοποιούνται στο Μεσολόγγι.

Η υπόθεση:

Δύο οικογένειες έρχονται ξανά αντιμέτωπες, μετά από δύο χρόνια. Ένα περιστατικό στο Μεσολόγγι, βασανίζει τις ψυχές όλων των κατοίκων. Μία κοπέλα εξαφανίζεται, χωρίς να αφήσει πίσω της ίχνη. Άλλοι θεωρούν πως πρόκειται για δολοφονία, άλλοι υποστηρίζουν πως η κοπέλα αυτή έφυγε μακριά. Κανείς δε γνωρίζει την αλήθεια. Ούτε η οικογένειά της. Ο σύντροφός της, κατηγορείται για την εξαφάνιση αυτή. Τα στοιχεία, όμως, δεν είναι αρκετά για να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Έτσι, εκείνος φεύγει από το Μεσολόγγι και μένει μόνιμα στο Παρίσι, μακριά από όλους και από όλα. Έχει αποφασίσει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, ξεχνώντας όλα όσα τον έκαναν να υποφέρει στο παρελθόν. Μόνο που, ένας ξαφνικός θάνατος τον καλεί πίσω…

Ο πατέρας του πεθαίνει, με αποτέλεσμα εκείνος να επιστρέφει σε μια πόλη που τον εγκατέλειψε και την εγκατέλειψε κι αυτός, δύο χρόνια πριν. Θα παλέψει με τα φαντάσματα του παρελθόντος κι ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ: την εξαφάνιση της κοπέλας του. Όλος ο κόσμος ήταν εναντίον του, ακόμα και η ίδια του η οικογένεια. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει από το Μεσολόγγι και να κάνει μια νέα αρχή στο Παρίσι. Άλλος ένοχος δεν βρέθηκε. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Η οικογένεια της κοπέλας ελπίζει ακόμα.

Το κουβάρι της υπόθεσης θα ξετυλίξουν οι: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Αρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Αννα Καλαϊτζίδου, Μπίλιω Μαρνέλη, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Ελενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Ελενα Μεγγρέλη, Αλέξανδρος Βάρθης, Δημήτρης Αποστολόπουλος. Στον ρόλο του Σάκη ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Σεπτέμβρη! Ανυπομονούμε…

(Οι φωτογραφίες είναι της Μαρίας Παππά από το Facebook.)

agriniopress.gr