Η Ελληνική Εταιρεία Οικοτουρισμού (ΕΛΕΤΟΙΚ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Φύλακες της Φύσης: Ενεργοί Πολίτες για την Αειφόρο Διαχείριση και Διαφύλαξη Προστατευόμενων Περιοχών» στο Αιτωλικό, Μουσείο Βάσως Κατράκη – Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 έως 21:00.

Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και συμμετοχής στην Ημερίδα μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από την ΕΛΕΤΟΙΚ στο πλαίσιο του ομώνυμου Έργου και αποσκοπεί στην ανάδειξη του προβλήματος της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης απορριμμάτων στην Προστατευόμενη Περιοχή του Εθνικού Πάρκου της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού και περιοχή Natura Λίμνης Τριχωνίδας, καθώς και στην αναζήτηση λύσεων για την αντιμετώπισή του και στην ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε ένα θέμα που αφορά το σύνολο των προστατευόμενων περιοχών, το σύνολο της κοινωνίας μας!Στην Ημερίδα θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά του COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.greekecotourism.org

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα 210 7525080, 215 2151725 ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στη διεύθυνση: [email protected]