Η ανακατασκευή του δρόμου για την πλαζ του Λούρου προχωρά τις επόμενες ημέρες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ν. Φαρμάκη και του αναδόχου του έργου.

Η Περιφέρεια σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Εκτεταμένες ασφαλτικές εργασίες σε μήκος 17 χλμ περίπου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το έργο «Βελτίωση Οδού από Νεοχώρι προς Παραλία Λούρου», για το οποίο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, την  Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη.

Με τις εργασίες που θα ξεκινήσουν σύντομα θα βελτιωθεί η βατότητα της οδού και θα καταστεί ασφαλέστερη η διέλευση των οχημάτων, καθώς θα τοποθετηθεί οριζόντια και κάθετη σήμανση, όπως επίσης στηθαία ασφαλείας. Το έργο είναι προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα βελτιωθεί σημαντικά η προσβασιμότητα στην ευρύτερη περιοχή, η οποία παρουσιάζει τουριστικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.”

(ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ)

etoliko.gr