Με ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο θέσεις στη δεκάδα, θα επιστρέψουν από το Αμπού Ντάμπι οι αθλητές της Εθνικής ομάδας ju jitsu, οι δικοί μας αθλητές.

Ο Σταύρος Βέλλιος, βασικός “υπεύθυνος” όλης αυτής της πορείας των παιδιών δημοσίευσε συγκινημένος στο λογαριασμό του στο Facebook:

“Προσπαθώντας ακόμα να συνέλθω από τη χαρά που οι αθλητές μου μου χάρισαν, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ju jitsu, και μιας 7ης και 9ης ακόμα θέσης, παίζοντας φοβερά παιχνίδια, ξεπερνώντας ακόμα και τον εαυτό τους, πολλές φορές και τις δυνάμεις τους ακόμα, θα ήταν αγένεια να μην ευχαριστήσω από καρδιάς τους ανθρώπους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο άθλος!

Πρώτα τη Δήμητρα Μπούρχα που συνόδεψε τα παιδιά και μαεστρικά έλυνε τα οποία προβλήματα δημιουργούνταν!

Το φίλο Αλέξη Σακελλάρη που κοούτσαρε κάποια ματς και βοήθησε στην ψυχολογία τους, και τον φίλο δάσκαλο Μουμτζή Ευάγγελο που ανέλαβε και έφερε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κοουτσάρισμα των αθλητών μας!

Σας περιμένουμε να ανταποδώσουμε τις χαρες και να σχεδιάσουμε τα καλύτερα που έρχονται!! HELLAS JU JITSU NATIONAL TEAM- FOR EVER!!”

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συγχαρητήρια και στο Σταύρο για όλα αυτά τα χρόνια και όλη αυτή την αγάπη στο άθλημα και στα παιδιά.

etoliko.gr