Την από κοινού λύση της συνεργασίας του με τον Ντίνο Καλαμπάκο ανακοίνωσε το Μεσολόγγι έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η ομάδα του Μεσολογγίου που ανακοίνωσε την από κοινού λύση με τον Ντίνο Καλαμπάκο έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας. Η κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 οδήγησε στην από κοινού απόφαση οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους καθώς το Μεσολόγγι βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες με τελευταία αυτή από το Ψυχικό εκτός έδρας.

Μαζί με τον Καλαμπάκο αποχώρησε από την ομάδα ο βοηθός του, Σπύρος Δεράος. Χρέη προπονητή θα αναλάβει ο Ηλίας Μούτσιος. Η ομάδα ευχαρίστησε τον Ντίνο Καλαμπάκο για την συνεργασία τους ενώ τόνισε πως η απόφαση δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολη. Θυμίζουμε πως ο Καλαμπάκος ήταν εκείνος που οδήγησε την ομάδα στην Α1.

Η ανακοίνωση του Μεσολογγίου

“Eίμαστε στην ιδιαίτερα δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την από κοινού λύση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο. Είναι μία απόφαση, η οποία δεν είναι εύκολη για καμία από τις δύο πλευρές και την οποία δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα κληθούμε να πάρουμε. Τόσο ο coach όσο και η διοίκηση, ελπίζουμε αυτή η κίνηση να αποτελέσει το “σοκ” που χρειάζεται η ομάδα για να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος της περιόδου ό,τι της αναλογεί.

Είναι αδύνατο να περιγραφεί σε μία άχαρη ανακοίνωση, η προσφορά του coach στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και το δέσιμό του με την πόλη και τον κόσμο της. Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίζουν εδώ αλλά είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ξανασυναντηθούν.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Μαζί με τον coach, αποχωρεί από την ομάδα ο βοηθός του Σπύρος Δεράος, ενώ χρέη προπονητή θα αναλάβει ο Ηλίας Μούτσιος”.

sport24.gr