Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Λάμπρος Χαρέλος ήταν προσκεκλημένος για ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, με αφορμή τη σπάνια αποικία ιππόκαμπων που ανακάλυψε ο Λάμπρος κατά τις καταδύσεις του στη λιμνοθάλασσα.

Ο Λάμπρος επέλεξε να μιλήσει από την περιοχή του Άι Σώματου, στο σημείο πάνω από το οποίο βρίσκεται και η αποικία. Με μεγάλη χαρά το etoliko.gr ήταν παρόν στη ζωντανή μετάδοση και είχε τη χαρά να συζητήσει με τον Λάμπρο για την αγάπη του για τις καταδύσεις, αφού ο Λάμπρος είναι επαγγελματίας δύτης, αλλά και για τη μοναδική του αγάπη για τη φύση και τη σημασία της προβολής της ομορφιάς του τόπου μας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ειδικά το ζήτημα των ιππόκαμπων, όπως μας είπε ο Λάμπρος, είναι πολύ σπάνιο και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα έχουν εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για την αποικία και τη λιμνοθαλάσσια φύση.

Ήταν η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσίασε το Αιτωλικό σε ζωντανή σύνδεση με τον Λάμπρο. Την πρώτη φορά είχε αναδείξει το κίνημα εθελοντισμού πίσω από το #AitolikoLimanakiPark και το όμορφο καταφύγιο που έχει δημιουργηθεί.

Ευχαριστούμε το Λάμπρο για όλη αυτή την προσπάθεια και το μεράκι του και ελπίζουμε να μπορέσουμε όλοι μας να βοηθήσουμε έμπρακτα σε οποιαδήποτε προσπάθεια όχι μόνο ανάδειξης του τόπου, αλλά και βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

(Η εκπομπή είναι διαθέσιμη από την ιστοσελίδα του Alpha. Ο Λάμπρος εμφανίζεται περίπου στο 1:55:20 του βίντεο.)

etoliko.gr