Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο έτους 2022 του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα». Φέτος το ημερολόγιο αναδεικνύει τα όμορφα γεφύρια του Νομού μας.

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» με τις δομές του ένωσε τις δύο πόλεις του Νομού μας, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο με μια νοητή γέφυρα αγάπης και με σκοπό τη στήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας.

Προλογίζει ο ακαδημαϊκός Θεοδόσης Π.Π.Τάσιος.

Τα κείμενα επιμελήθηκαν οι εθελόντριες φιλόλογοι του Εργαστηρίου Ελένη Μούρτη-Μάλαινου και Σοφία Παπακωνσταντίνου-Τσιχριτζή.

Η διάθεση του ημερολογίου γίνεται στα εκθετήριά του Εργαστηρίου το Μεσολόγγι και Αγρίνιο, στη τιμή των 5€.

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι– Αγρίνιο, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησε τριήμερη έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών του Φορέα, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς  Αγρίνιου (πρώην Λαχαναγορά).

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και η  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας κα Μαρία Σαλμά. Εκ μέρους του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» χαιρέτησε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Διονυσία Σαμαντά. 
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Προέδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Μαρία Τσούτσου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Βασιλική Μαραγιάννη και εξαίρετοι πολίτες.

 Ο Σύλλογος «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο  bazaar με εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας.      

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας : την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή της έκθεσης.   

(φωτογραφία αρχείου)


Με Ιδιαίτερη τιμή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” Μεσολόγγι-Αγρίνιο