Εδώ και μέρες ήθελα να γράψω για τη μεγάλη μου χαρά όταν πήρα στα χέρια μου την εφημερίδα του Γυμνασίου Αιτωλικού, τους “Αδιάβαστους”!

Η εφημερίδα συντάσσεται από μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν σε πρόγραμμα έκδοσης εφημερίδας. Η εφημερίδα μοιράστηκε από πόρτα σε πόρτα από τους ίδιους τους μαθητές προς ένα εντελώς συμβολικό αντίτιμο.

Πρόκειται για μια εφημερίδα που δεν της λείπει τίποτα από τις “τυπικές” εφημερίδες που κυκλοφορούν, με πολλά θέματα, λεπτομερή ενημέρωση για τις σχολικές δράσεις, με διαφημίσεις τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και σταυρόλεξο, ανέκδοτα, σπαζοκεφαλιές.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η συνέντευξη που πήραν δύο από τους μαθητές σε τρεις παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Χαρίλαου Τρικούπη με ωραίες και έξυπνες ερωτήσεις.

Να πω ότι μου άρεσε πάρα πάρα πολύ η “πινελιά” με τη φωτογραφία του κάθε συντάκτη-μαθητή στο άρθρο που έχει γράψει!

Μια υπέροχη, “επαγγελματική” δουλειά μιας ακόμη πιο υπέροχης ομάδας, μια κίνηση που αξίζει να στηρίξουμε όλοι.

Έρχονται νέοι δημοσιογράφοι, νέες “δυνατές” φωνές, να μας “δείξουν το δρόμο”, να μας δώσουν μια ελπίδα ότι η συνεργασία και η ομαδική δουλειά πάντα κερδίζουν! Περιμένουμε με ανυπομονησία ακόμα περισσότερα από αυτούς και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να φιλοξενήσουμε άρθρα τους, αλλά και να τους πάρουμε μια συνέντευξη!

Καλή χρονιά με μια, επιτέλους, ευχάριστη και ελπιδοφόρα είδηση! Καλή δύναμη σε όλους!

Βάσω Ζ. Νικολογιάννη

*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του etoliko.gr*