Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας αύριο Δευτέρα, την Τρίτη και σε κάποιες και την Τετάρτη, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς». 

Συγκεκριμένα για το Δήμο Μεσολογγίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων και τα ΚΔΑΠ θα παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, για όποιο σχολείο παραμείνει κλειστό λόγω κακοκαιρίας, θα τεθεί σε εφαρμογή η τηλεκπαίδευση, χωρίς ωστόσο τα περισσότερα σχολεία του Δήμου να είναι προετοιμασμένα για κάτι τέτοιο και χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για την ώρα διεξαγωγής της τηλεκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση του δημάρχου

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ.
Επίσης το Κ.Α.Π.Η. του δήμου μας θα λειτουργήσει ως θερμαινόμενος χώρος φιλοξενίας για δημότες που επιθυμούν την προστασία τους από το δριμύ ψύχος.
Ο χώρος του Κ.Α.Π.Η. θα είναι διαθέσιμος για το κοινό, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, από τις 09:00 π.μ έως τις 21:00 μ.μ. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26310 24660
Επίσης σε ετοιμότητα είναι οι Υπηρεσίες του Δήμου μας, όπου και εάν χρειαστεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα.


(Φωτογραφία αρχείου)

etoliko.gr