Σε παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 το μεσημέρι, επικράτησε με σκορ 3-2 της Α.Ε. Ευηνοχωρίου στο Ενωσιακό Γήπεδο Μεσολογγίου “Θεόδωρος Πασσιόπουλος”.

Ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 17′ με γκολ του Ζέρβα Νεκτ., η Α.Ε. Ευηνοχωρίου θα ισοφαρίσει σε 1-1 στο 22′ με τον Κουτσοσπύρο Αγγ., στο 38′ ο Φράγκος Λάζαρος θα δώσει και πάλι το προβάδισμα στο ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σημειώνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο και στο 54′ η Α.Ε. Ευηνοχωρίου θα ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Πιστιόλη Κ., στο 73′ ο Πασπαλιάρης Σώζων με γκολ θα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα 3-2, δίνοντας συνάμα και την πρόκριση στον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που έχει αποκλείσει ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στο Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας, Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (α’ φάση) και Α.Ε. Ευηνοχωρίου (β’ φάση) αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Όρθιοι από αριστερά : Φράγκος Λάζαρος, Τσαπόκος Μίλτος, Κάκκος Γιώργος, Πασπαλιάρης Σώζων, Κοντός Γιάννης, Σκαρμούτσος Κώστας.

Καθιστοί από αριστερά : Καβαλιέρης Νίκος, Ζέρβας Νεκτάριος, Φούντας Δημήτρης, Χουλιαράς Νίκος, Διαμαντόπουλος Γρηγόρης.

Αλλαγές : Φράγκος Αναστάσιος, Ξύστρας Ιωάννης, Ράπτης Αθανάσιος, Καλογήρου Αποστόλης, Βίβας Βασίλης.

Αποστολή : Κτιστόπουλος Γιώργος, Κούρτης Αλέξιος, Βασόπουλος Γρηγόρης.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ