Αρκετά τα περιστατικά κορωνοϊού την τελευταία εβδομάδα στην Παιδιατρική κλινική covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo24.news.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την περασμένη Πέμπτη, η κλινική γέμισε, αφού νοσηλεύονταν δέκα παιδιά θετικά στον κορωνοϊό και τέσσερα ύποπτα περιστατικά, ενώ η κλινική αποτελείται από εννέα κλίνες.
Σήμερα η κλινική, γράφει το tempo24.news, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της Παιδιατρικής κλινικής, κ. Γαβριήλ Δημητρίου, «από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα στην κλινική έχουν νοσηλευτεί 70 παιδιά» και «στα εξωτερικά ιατρεία οι επισκέψεις έχουν αυξηθεί κατά 600%» με τις περισσότερες των εισαγωγών να προέρχονται από τον Πύργο, τη Βάρδα και το Αγρίνιο.
(φωτογραφία αρχείου)
etoliko.gr