Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΚΑΛΕΣΜΑ

Αγαπητοί χωριανοί,

Μας έγινε πριν λίγο καιρό πρόταση να γίνει παρουσίαση του χωριού μας στην εκπομπή της ΕΤ3 «Κυριακή στο Χωριό Ξανά».

Το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΤ3 για 5 μέρες θα καταγράψει όλες τις δραστηριότητες των κατοίκων, τα τοπία, τους δρόμους και τα παλιά σπίτια του χωριού μας, θα παρουσιασθούν παραδοσιακά φαγητά τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, θα μιλήσουν νέοι και παλιοί, θα παρουσιάσουμε την ιστορία του χωριού μας χορευτικά, χορωδία, διάφορα επαγγέλματα, γενικώς θα παρουσιάσουμε τον πολιτισμό μας σαν τοπική κοινωνία.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν 26/2/2022 ημέρα Σάββατο.

Την Κυριακή 27/2/2022 θα γίνει η παρουσίαση στην πλατεία η σε άλλο σημείο που θα ορίσει ο σκηνοθέτης, θα χορέψει το χορευτικό του συλλόγου γυναικών, οι αρματωμένοι, και ο σύλλογος της παραλίας, συνοδεία ορχήστρας, η χορωδία του συλλόγου γυναικών θα τραγουδήσει.

Τις υπόλοιπες ημέρες 28/2, 1/3 και 2/3 το κινηματογραφικό συνεργείο θα επισκεφτεί όλο το χωριό και την γύρο περιοχή.

Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι του χωριού μας αυτές τις ημερομηνίες να έχουν τα σπίτια τους και τις αυλές των σπιτιών τους καθαρές και ασπρισμένες, οι εικόνες του χωριού μας θα προβληθούν σε όλη την Ελλάδα.

Δίνεται μεγάλη ευκαιρία το χωριό μας να προβληθεί σε όλη την χώρα. Οι γυναίκες του χωριού μπορούν να παρουσιάσουν παραδοσιακά φαγητά, καθώς και κειμήλια, κεντητά υφαντά και παλιά αντικείμενα.

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Για όποια πληροφορία κιν. 6977479445

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Μπούρος Δημήτριος Αλκ.

(φωτογραφία αρχείου)