Το Σάββατο 26/2/2022 ο Στίβος ΠΝΟΗ Μεσολογγίου συμμετείχε στο Δρόμο Θυσίας στο Αιτωλικό στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 196ης Επετείου της Μάχης του Ντολμά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις 51 χαμογελαστές παρουσίες για τη συμμετοχή τους, τον παλμό τους, τη θετική τους ενέργεια  και γιατί… έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. 

Η αθλήτριά μας Βερονίκη Παπουτσοπούλου κατέκτησε την 1η θέση στα 1000μ κοριτσιών και οι αθλητές μας Σωτήρης Τρίτσης και Γιάννης Ξεσφίγγης κέρδισαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στα 1000μ αγοριών! Ο αθλητής μας Νικόλας  Μακρής τερμάτισε στην 5η θέση,  η Βάσια Μακρή στην 7η θέση και ο Βασίλης Κτιστόπουλος στην 9η θέση! 

Συγχαρητήρια στην εφηβική 6άδα των αθλητριών μας που αγωνίστηκε στα 7000μ και στη σπουδαία επίδοση από τον έφηβο αθλητή μας Γιάννη Τζαμανή που τερμάτισε 19ος σε σύνολο 191 συμμετεχόντων αθλητών.

Μπράβο στους φίλους γονείς που άδραξαν την ευκαιρία και έδωσαν στα παιδιά τους τη δυνατότητα να ζήσουν αυτές τις όμορφες αθλητικές στιγμές γιατί, όσο κι αν φαίνεται απλό στα μάτια ενός ενήλικα, τα παιδιά βιώνουν τεράστια χαρά συμμετέχοντας.

Η επιθυμία να τερματίσουν, η χαρά τους όταν βλέπουν τον εαυτό τους ή το φίλο τους να νικά, η αυτοπεποίθηση όταν νιώθουν ότι τρέχουν «σαν σφαίρα», το χειροκρότημα ως επιβράβευση της υπερπροσπάθειάς τους, το αίσθημα ότι ανήκουν σε μια ομάδα όπου ο στόχος είναι κοινός, όλα αυτά μαζί και ακόμη περισσότερα βιώνει ένα παιδί-αθλητής.

ΠΝΟΗ