Ο Αγροτικός Σύλλογος ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν την Κυριακή 17/07/2022 και ώρα 20:30 στο Κεφαλόβρυσο ενημερωτική εκδήλωση αναφορικά με την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την προώθηση/προβολή των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα και γενικότερα της Αγροδιατροφής.

Στην ενημερωτική αυτή δράση θα παραστούν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο βοηθός Περιφερειάρχη αρμόδιος για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και τις Έγγειες Βελτιώσεις κ. Γιώργος Κοντογιάννης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αιτ/νίας κ. Σάββας Βλάχος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Διαμονής Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος.

«Ο Σύλλογός μας με την εκδήλωση αυτή προσθέτει έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα προσπαθειών του για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος για όλους όσοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Οι ομιλητές, τα μέλη του Συλλόγου αλλά και όλοι όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα (προγράμματα, εργάτες γης, πιστοποιήσεις κ.α.) ενώ παράλληλα θα βραβευθούν και επιτυχημένες πρωτοβουλίες στον τομέα της Αγροδιατροφής».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Κρήτη-Δυτική Ελλάδα: Γέφυρα Πολιτισμού» με την συμμετοχή του Γιώργου Βελισσάρη και του Μανώλη Κονταρού.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ