#Υπαιθριο_Θεατρο_Αιτωλικου – 4 ημέρες (20 Ιουλίου 2022) πριν την έναρξη του Θεατρικού Θεσμού “Θεάτρου Όψεις – 2022”.

Μετά τη χθεσινή (19 Ιουλίου 2022) συνάντηση στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού στην οποία παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρ. Μασαούτης, η Πρόεδρος Κοινότητας Αιτωλικού Κ. Μαντζή, ο Γ. Σωτηρακοπουλος, ο Δ. Φουντας, τα μέλη του ΔΣ του Πολ. & Μορφωτ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό”, αλλά και μέλη του Συλλόγου μας, οι εργασίες στο Υπαίθριο Θέατρο ξεκίνησαν από την επόμενη μέρα.

Σήμερα (20 Ιουλίου 2022) το πρωί υπάλληλοι του Δήμου καθάρισαν το χώρο, ηλεκτρολόγος επιδιόρθωσε την παροχή ηλ. ρεύματος.

Σήμερα (20 Ιουλίου 2022) το απόγευμα έγινε η αντικατάσταση των φθαρμένων σανιδών στις κερκίδες από τα μέλη του Συλλόγου – εθελοντές και από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας.

Αύριο (21 Ιουλίου 2022) θα συνεχιστούν οι εργασίες με καθαριότητα, βαψιματα κλπ

Όλες οι εργασίες που έγιναν και θα ακολουθήσουν έχουν πραγματοποιηθεί αποκλειστικά εξαιτίας του αμέριστου ενδιαφέροντος του Αντιδημάρχου Αιτωλικού κ. Μασαούτη, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Σε ότι αφορά τον Πολιτισμό δε χωράει πολιτικός λόγος! Το να προσφέρεις τα αυτονόητα δεν είναι επίτευγμα! Το να δίνεις έναν δημοτικό χώρο, καθαρό και λειτουργικό στους δημότες είναι καθήκον της τοπικής διοίκησης.

Ο Πολιτισμός χρειάζεται ενδιαφέρον και συνεργασία…!!!

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”