Εικαστική Έκθεση 16 / 17 / 18 Αυγούστου 2022

Όπως κάθε χρονιά, παρουσιάσαμε και φέτος, στον φιλόξενο και όμορφο χώρο του Συλλόγου μας το αποτέλεσμα της προσπάθειας των Εικαστικών μας Τμημάτων. Φέτος σκεφθήκαμε να ενώσουμε τις δημιουργίες των μελών μας σε τέσσερις ενότητες, με έργα Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Κεραμικής και της φωτογραφίας!

Αν και οι φετινές συνθήκες λόγω Covid ήταν δύσκολες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε, να συζητήσουμε για την Τέχνη, να μοιραστούμε ιδέες, και να κάνουμε τις όμορφες φωτοβόλτες μας!

Χρόνια τώρα, ο Σύλλογός μας μέσα από τα εικαστικά του τμήματα, προσφέρει σε δημιουργικά άτομα από την πόλη μας και τις γύρω περιοχές, τη δυνατότητα να συμμετέχουν “παίζοντας” με τα χρώματα και τον πηλό, με τα κοπίδια, τα μελάνια και με τον φωτογραφικό φακό, φανερώνοντας το ταλέντο τους και την αγάπη τους για τον υπέροχο κόσμο της τέχνης!

Ευχαριστούμε πολύ το φιλότεχνο κοινό που επισκέφθηκε αυτές τις τρείς μέρες την πολυθεματική μας έκθεση.

Ευχαριστούμε επίσης, τους δασκάλους μας που για μια ακόμη χρονιά ήταν μαζί μας: Τον Μιχάλη Κότσαρη στη Ζωγραφική και την Χαρακτική, την Μαρία Γούργαρη στην Κεραμική και τον Γιάννη Ρουσόπουλο στην Φωτογραφία.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποιο από τα Εικαστικά μας Τμήματα μπορούν να εγγραφθούν από φέτος τον Σεπτέμβριο, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την έκθεση εδώ:https://www.facebook.com/media/set?vanity=etoliko&set=a.490292706436467

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό”