Τελειώνοντας  το πανηγύρι, ξημερώνοντας 25 Αυγούστου, αγκαλιαζόμαστε και ευχόμαστε “…ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ”. Αυτό ευχόμαστε και για όλους τους συμπολίτες μας, που με την ενεργό συμμετοχή τους, δίνουν ζωντάνια  στο πανηγύρι μας και δύναμη σε μας να συνεχίσουμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των μελών της παρέας και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας (θα τους αναφέρω στη συνέχεια με σειρά όπως ερχόντουσαν οι προσφορές) για τη βοήθειά τους προς εμάς που είναι παραπάνω από σημαντική.

Αυτοί είναι: ψαράδικό Τούλα, Καστανάς Π, Μπερερής Δ, Λιανός Ν, Ραφτόπουλος Β, Καταρέλος Ν, Φαρμακείο Γεύσης, Α.Βασιλόπουλος, Τσίτζος Χρ, Ξεν. Αλεξάνδρα, Γρίβας Ευ, Τόλης Ν, Τόλης Γ, Σιαδήμας Δ, Ψαράδικο Λασκαράτος, Τσοκάντας Φ, Βασιλείου Σπ, Σαμαντάς Ν, Μακούλης Π, Αρχοντούλης Ν, κρεοπωλείο Πατρινός, κρεοπωλείο Χονδρογιάννη Γ, Δήμαρχος Μεσολογγίου, Απ. Δ. Μπλίκας & Σια, Ντελή Αλ, Σκύρλας Αν,….

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙ ΑΓΑΘΗΣ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΕΟΥΣ (μικρής ή μεγάλης σε ηληκία) ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΠΑΡΕΑΣ.

Για την παρέα αρματωμένων Ταξιαρχών Αιτωλικού

Γιώργος Σφυρής