Ο Αύγουστος μπορεί να έφυγε αλλά το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο αγαπημένος μου μήνας, ο μήνας που γεννήθηκα, ο μήνας του απολογισμού, ο μήνας που τελειώνει μια γεμάτη σεζόν και ο μήνας που ξεκινάει μια νέα σεζόν όλο σχέδια και προσδοκίες.

Όμως, στο τέλος της μια σεζόν και στις αρχές της επόμενης υπάρχει ένα διάστημα που τα αφήνεις όλα από έξω. Ένα διάστημα που η δουλεία και οι υποχρέωσες μένουν στην άκρη. Ένα διάστημα που χαλαρώνεις. Ένα διάστημα που αδειάζεις το μυαλό σου. Ένα διάστημα που γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Ένα διάστημα που αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου. Ένα διάστημα που περνάς καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ένα διάστημα που διακοπάρεις.

Ε, αυτό το διάστημα διανύω εγώ τώρα.

Έτσι, τώρα που διαβάζεται εσείς αυτές τις λέξεις εγώ είμαι σε κάποια παράλια νησιού του Ιονίου και απολαμβάνω στιγμές χαλάρωσης με αγαπημένα πρόσωπα.

Το καλοκαίρι τώρα αρχίζει για μένα…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Υ.Γ: Θα με υποστείτε για ακόμα μια χρονιά. Σας ευχαριστώ και καλή υπομονή.

Σπυρίδων Δ. Σταράμος

*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του etoliko.gr*