Για την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Λειβαδάς Fish-Εμπορία και επεξεργασία ιχθύων» ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Σπήλιος Λιβανός:

Η επίσκεψη και ξενάγησή μου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Λειβαδάς Fish-Εμπορία και επεξεργασία ιχθύων» στον Αλογόκαμπο #Νεοχωρίου, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και με γέμισε με αισιοδοξία για τις δυνατότητες ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας.

Πρόκειται για μία πρωτοπόρα & υγιή μεταποιητική επιχείρηση, η οποία αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των καιρών και επεξεργάζεται & μεταποιεί τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, του θησαυρού των θαλασσών μας & της λιμνοθάλασσας του #Μεσολογγίου.

Κατά την ξενάγησή μου, ενημερώθηκα ότι η επιχείρηση αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχει η πολιτεία με τα επενδυτικά προγράμματα που υλοποιούνται την τελευταία τριετία.

Τέτοιες υγιείς επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, φέρνουν προστιθέμενη αξία στον τόπο μας & στηρίζουν την τοπική κοινωνία.

Θερμά συγχαρητήρια στον Τάκη Λειβαδά & τους συνεργάτες τους για την προσπάθεια τους που αποτελεί παράδειγμα πρόσκληση μίμηση για την περιοχή μας.