Χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοίμασε για όλους μας το Γυμνάσιο Αιτωλικού στην κεντρική πλατεία στο Αιτωλικό, σήμερα Τρίτη 20/12 στις 18.00.

Για τις ετοιμασίες που έκαναν μαθητές και εκπαιδευτικοί έκαναν την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook:

Και αυτή η εβδομάδα μας ήταν κοπιαστική. Διαγωνίσματα, προετοιμασίες για την ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ μαζι με Η1Ν1 και λίγο Covid19, τα καταφέραμε!
Είχαμε μαζί μας στις προετοιμασίες την αγαπημένη συνάδελφο εκπαιδευτικό, Φώφη Βαλλιανάτου, για να μας μάθει τη δική της τεχνική στην παρασκευή σαπουνιών. Έτσι φτιάξαμε σαπούνια ελαιολάδου για την ακμή, σαπούνια για την κυτταρίτιδα και αρωματικά σαπούνια γλυκερίνης.

Με τον καθηγητή μας των καλλιτεχνικών, τον κ. Πριστούρη δημιουργήσαμε χαρακτικά έργα με χριστουγεννιάτικα θέματα και την καθηγήτρια της Τεχνολογίας χριστουγεννιατικα στεφάνια για διακόσμηση.

Στο μάθημα της Χημείας μια και το μάθημά μας αναφερόταν στα μείγματα, ανακατέψαμε κάποιες ουσίες και φτιάξαμε χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Τα τραγούδια της χορωδίας, μας συντρόφευαν γλυκά.

Μέσα από τη σελίδα του σχολείου https://blogs.sch.gr/gymaitol/ μπορείτε να ενημερώνεστε για διάφορα θέματα του σχολείου, τις δράσεις τους, αλλά και να κατεβάζετε προς συμπλήρωση χρήσιμα έντυπα, που ίσως χρειαστούν να υποβάλλετε στη σχολική μονάδα σχετικά με τη φοίτηση των μαθητών και μαθητριών. Θα βρείτε χρήσιμους συνδέσμους και πολλές ενδιαφέρουσες γωνιές μάθησης.

etoliko.gr