Σήμερα το μεσημέρι διαπιστώθηκε από μέλος του Συλλόγου μας ενας νέος βανδαλισμός στο Υπαίθριο Θέατρο του Αιτωλικού. Από τις εικόνες που ακολουθούν όλοι μπορουμε να συμπεράνουμε την εξέλιξη του βανδαλισμού αυτου.

Τα μέλη του ΔΣ επικοινώνησαν και ενημέρωσαν την Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας κα. Κ.Μαντζή καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο κ. Χ. Μασαούτη, ο οποίος επιμελήθηκε αμέσως του θέματος έτσι ώστε να γίνει άμεσα (αύριο απ’ ότι μας ενημέρωσε) η επιδιορθωση έτσι ώστε να προλάβουμε το “κακό”.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα του Αιτωλικού για τον εν λόγο βανδαλισμό. Δυστυχώς εκ μερους τους η απαντηση ήταν αποκαρδιωτική, εφοσον δεν υπαρχει το δυναμικό για περιπολίες. Παρόλ’ αυτα ο υπαλληλος του Αστυνομικού Τμήματος μας ενημέρωσε οτι θα προωθήσει το συμβάν.

Μετά από όλες τις προσπάθειες που προηγήθηκαν το καλοκαίρι για την αποκατάσταση του Υπαίθριου Θεάτρου με τη σημαντική συμβολή της Δημοτικής Αρχής, νιωθουμε ακόμα μια φορά απαξιωμένοι ως πολίτες αυτου του τόπου.

Σκοπός της ανάρτησης όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι να ρίξουμε ευθύνες από το πληκτρολόγιο μας, αλλα να καλέσουμε όσους συμπολίτες μας κυκλοφορούν τις μεταμεσονύχτιες ώρες (είτε λόγω βόλτας, είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), να περάσουν μια “βόλτα” απο εκει έτσι ώστε να αποφευχθεί το “κακό” έως αύριο που θα γίνει η αποκατάσταση του.
Αλλη λύση δυστυχώς δε βρίσκουμε αυτή τη στιγμή.
Μόνο ελπίδα να μη γίνει το χειρότερο.

Σας ευχαριστούμε
Εκ του ΔΣ