Την ανακοίνωση τριών υποψήφιων δημοσίευσε ο συνδυασμός «ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ξανά Μπροστά» με επικεφαλή τον Νίκο Καραπάνο τις προηγούμενες μέρες.

Πηνελόπη Σιδηρά

Ειδική συνεργάτης της παράταξής μας και μέλος της ομάδας μας ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ξανά Μπροστά αναλαμβάνει η Πηνελόπη Σιδηρά, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη στον τομέα της Ενέργειας και στον Πρωτογενή Τομέα.

Με ένα βαρύ βιογραφικό με γνώσεις και εμπειρία αλλά και με αγάπη για τον τόπο μας έχουμε τη τιμή να την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας.

Η Πηνελόπη Σιδηρά είναι Χημικός με Μεταπτυχιακά στην Διαχείριση Αποβλήτων και στην Επιστήμη Υλικών, με Μελετητικό Πτυχίο κατ.27 για Περιβαλλοντικές Μελέτες.

Είναι Επικεφαλής Επιθεωρητής συστημάτων ISO και GlobalG.A.P. και με μακρόχρονη εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως project manager σε μεγάλα κτιριακά έργα, σε Φωτοβολταικούς Σταθμούς, εγκαταστάσεις Net Metering και σε μονάδα Βιοαερίου, Υπεύθυνη Παραγωγής και Ασφάλειας Τροφίμων σε Τυροκομική μονάδα και πλεον διαπρέπει ως  Ελεύθερη Επαγγελματίας.

Ιωάννης Κυτάγιας

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας έναν νέο άνθρωπο, τον Ιωάννη Κυτάγια του Παύλου από την τοπική κοινότητα Ευνοχωρίου ,ιδιωτικό υπάλληλο στο επάγγελμα.

Είναι χαρά μας, που έγινε μέλος στην ομάδα μας.

Παναγιώτης Κουτρούλης

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας έναν ακόμη νέο άνθρωπο ,τον Παναγιώτη Κουτρούλη του Κωνσταντίνου από την τοπική κοινότητα Πενταλόφου, αγρότη στο επάγγελμα.

«ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ξανά Μπροστά»