Συμπόρευση Κώστα Ρόμπολα με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα το κάλεσμα του ικανότατου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Λύρου. για συστράτευση, στον όμορφο αγώνα ανάπτυξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η μέχρι τώρα καθοριστική συμβολή και αποτελεσματικότητα του Θανάση Λύρου στα θέματα του Δήμου μας, και ειδικότερα στον τομέα τής Παιδείας, με έπεισαν πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, που θα συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και προβολή τού Δήμου μας.

Έχω την βεβαιότητα πως ο Θανάσης Λύρος, από τη θέση τού Δημάρχου, μαζί με τους εκλεκτούς του συνεργάτες, θα προχωρήσει περισσότερο τα δημοτικά θέματα, θα δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τη ζωή των συμπολιτών μας.

Η ενασχόλησή μου με την Ιστορία και τον Πολιτισμό τής ευρύτερης περιοχής, με ώθησε να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις το Θανάση Λύρο στη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου μας, καθώς αυτός υπολείπεται της θέσης που δικαιούται και αξίζει να κατέχει.

Κων/νος Ρόμπολας

Θεολόγος καθηγητής – π. Γυμνασιάρχης
Πρόεδρος Λαογραφικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Συμπόρευση Κατερίνας Μπάκα – Νταλακώστα με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την Κατερίνα Μπάκα – Νταλακώστα, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

“Σε λίγους μήνες θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές και θα εκλέξουμε τον Δήμαρχο για την επόμενη περίοδο.

Ο τόπος μας δεν πάει καλά. Ένας τόπος με τόσες ομορφιές και προοπτικές ανάπτυξης έχει μείνει στάσιμος. Υπάρχει μεγάλη ανεργία στον πληθυσμό μας και ειδικότερα στους νέους ανθρώπους. Η καθημερινότητα και ιδιαίτερα η καθαριότητα είναι μεγάλα προβλήματα, που μέχρι τώρα δεν έχουν βρει την λύση τους. Υποσχέσεις δίνονται κάθε φορά πολλές αλλά παραμένουν μόνο λόγια.

Χρειαζόμαστε επομένως έναν άνθρωπο με γνώση, ικανότητα και αποφασιστικότητα να ηγηθεί και να λύσει τα θέματα που μας απασχολούν.

Είμαι βέβαιη πως ο Θανάσης Λύρος έχει αυτά τα προσόντα και είναι ο Δήμαρχος που μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Σ’ αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα δηλώνω πως θα είμαι στο πλευρό του. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε εκλογική διαδικασία ως υποψήφια, ζητώντας την ψήφο των συμπολιτών μου. Θα καταβάλλω όμως κάθε προσπάθεια να βοηθήσω κι εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις, να πάμε τον τόπο μας μπροστά, «εκεί που του αξίζει», όπως λέει κι ο ίδιος.”

Κατερίνα Μπάκα – Νταλακώστα
Πτυχιούχος Πληροφορικής

Εκ του συνδυασμού