Συμπόρευση Νικολέττας Βούρβαχη με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την Νικολέττα Βούρβαχη από το Μεσολόγγι και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Σαν νέος άνθρωπος, που ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας στον τόπο μας, ανταποκρίθηκα με προθυμία στην πρόσκληση του σεβαστού μας καθηγητού και δικηγόρου, Θανάση Λύρου, να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του.

Η γνωστή σε όλους μας ικανότητα και ανθρωπιά του μας εγγυάται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε οι νέοι μας να μην αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει αποτελέσματα, όπως έπραξε και στο παρελθόν.

Προέρχομαι από πολύτεκνη Μεσολογγίτικη οικογένεια, που κατάφερα και σπούδασα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα. Σήμερα είμαι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζομαι σε ασφαλιστική επιχείρηση.

Φιλοδοξώ δε, με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου να συνεισφέρω για το καλύτερο δυνατό στον τόπο μας.

Νικολέττα Βούρβαχη

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Συμπόρευση Αριστέας Πλακίδα με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την Αριστέα Πλακίδα και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Γνωρίζοντας τον άνθρωπο και τον επιστήμονα, Θανάση Λύρο, τις ικανότητες και την προσφορά του στον τόπο μας, ανταποκρίθηκα με προθυμία στο κάλεσμά του να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του.

Με την μεγάλη εμπειρία που έχω αποκτήσει, εργαζόμενη σε σημαντικές Δομές Υγείας, θέλω τώρα να προσφέρω τα καλύτερα στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και στους αγαπημένους μου συμπολίτες, με όλη μου την ψυχή.

Είμαι πτυχιούχος της Ανωτέρας Σχολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – νοσηλεύτρια και επισκέπτρια υγείας (ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ). Επίσης, είμαι τακτικό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλίας, στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, και μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ, στον τομέα τής ψυχικής υγείας. Είμαι πιστοποιημένη εθελόντρια στον τομέα τής ανακουφιστικής φροντίδας τού ατόμου, υπό την αιγίδα τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ. Νικολάου.

Εργάστηκα στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ανοικτό κέντρο περίθαλψης ηλικιωμένων και εκπαιδευτικό υγειονομικό σταθμό) στο δήμο Φυλής. Εργάστηκα επίσης ως εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο τμήμα Νοσηλευτικής και στο τμήμα Δημόσιας Υγείας.

Τώρα με πολύ όρεξη και δύναμη, συντάσσομαι με τον αξιόλογο υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Αριστέα Πλακίδα

Συμπόρευση Ελένης Καρβέλη με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την Ελένη Καρβέλη του Κων/νου και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη Νομική Κομοτηνής συναναστράφηκα με φοιτητές και από άλλες πόλεις κι είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τους τόπους καταγωγής μας. Επειδή αισθάνομαι μια θλίψη για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ευλογημένος τόπος που ζούμε και επειδή αγαπώ τον τόπο μας, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, για να μπορέσω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην πρόοδο και την προκοπή του, σαν νέα επιστήμονας.

Ευτυχής συγκυρία ήταν η γνωριμία μου με τον κ. Θανάση Λύρο, για τον οποίον είχα ακούσει τόσα πράγματα για την δράση και την προσφορά του στην πόλη μου και την περιοχή μας σε ανύποπτο χρόνο. Μιλώντας μαζί του κατάλαβα πως ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο κατάλληλος για να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη, σε ένα Δήμο με τεράστιες προοπτικές, που όμως δεν έχει ακόμα βρει τον τρόπο να τις αναδείξει.

Είναι τιμή για μένα και μεγάλη μου χαρά να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει πραγματικά.

Ελένη Καρβέλη του Κων/νου
Τελειόφοιτος Νομικής Σχολής Κομοτηνής
Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Εκ του συνδυασμού