Το Αθλητικό Σωματείο Δρομέων Υγείας Αιτωλικού επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του ευχαριστήρια προς όλους τους χορηγούς, τους εθελοντές, τα γυμναστήρια και τους αθλητές που υποστήριξαν τον αγώνα μας. Η αποφασιστική συνεισφορά και ο ανιδιοτελής κόπος όλων σας συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συνδιοργανώθηκε με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεσολογγίου.

Οι χορηγοί μας, όμως, αποτέλεσαν το βασικό εκείνο συστατικό που μας επέτρεψε να διοργανώσουμε έναν εξαιρετικό αγώνα, να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Με τη γενναιοδωρία και την εμπιστοσύνη που επιδείξατε, μπορέσαμε να παρέχουμε στους αθλητές μας ιδανικές συνθήκες για να αναδείξουν τις δυνάμεις τους και να προσφέρουν εκπληκτικές επιδόσεις.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους: 

Harrma café 

Lokkal café 

ΒΙΟΓΥΨ ΚΑΡΒΕΛΗΣ

Γρίβας Δημήτρης

Ζαχαροπλαστείο Λύρος

Ζαχαροπλαστείο Ντάνος

Ζαχαροπλαστείο Πλεξίδας

Καραδήμας

Καρπούζας Γεώργιος

Κουτέρης 

Λασκαράτος

Λειβαδάς

Μαυρομμάτης Θανάσης 

Ντελής Περίπτερο 

Πατρινός

Πολίτης Ιωάννης

Σιδηράς Ιωάννης Ασφάλειες 

Σουλές Χρήστος

Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος Αιτωλικού

Σούπερ Μάρκετ Μούρκα Αιτωλικού

Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης Μεσολογγίου

Τσαλαφούτας Γιώργος 

Τσιλιπάνος

ΥΙΟΙ ΚΒ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΕ

Φιλαρμονική Ιωσήφ Ρωγών

ΦΛΑΚΑΣ Μονάδα χοιρινού κρέατος 

Φράγκος Λάζαρος

Οι εθελοντές μας αποτέλεσαν τον θεμέλιο λίθο της επιτυχίας του αγώνα. Με την αφοσίωσή τους, στήριξαν κάθε πτυχή της διοργάνωσης, από την εγγραφή των αθλητών μέχρι την κατανομή των νερών και την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η προθυμία και η ενεργή συμμετοχή τους αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε, επιπλέον, το Σύλλογο δρομέων Oiniades Running team για την ουσιαστική τους στήριξη, το Σωτήρη Φαράντο, τη ΜοτοΛέσχη Μεσολογγίου, το Διονύση Τσιρόγλου και την ΕΟΕΔ Μεσολογγίου, το Ξενοδοχείο Αλεξάνδρα για τη μοναδική φιλοξενία της γραμματείας μας όλες τις ημέρες και το Bolero café, όπου πραγματοποιήθηκε και το πάρτυ λήξης προς τιμήν των εθελοντών.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα γυμναστήρια που μας υποστήριξαν. Η παρουσία και η συμβολή σας ανέβασαν το αγωνιστικό επίπεδο του αγώνα και ανέδειξαν τη σημασία του ομαδικού πνεύματος, ειδικά σε ένα τόσο μικρό τόπο.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους:

Bootcamp Etoliko – Γερμανός Αλέξανδρος

GA Fitness – Ανδρίτσος Γιάννης

Βέλλιος Σταύρος 

Δράκου Στεφανία

Καραβασίλης Θόδωρος 

Πρασσά Χριστίνα

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Η παρουσία σας στον αγώνα μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερη χαρά και νόημα. Η αγωνιστικότητά σας, η προσπάθεια και η αφοσίωσή σας ενέπνευσαν τους διοργανωτές και όλους τους θεατές και έδωσαν λάμψη και έμπνευση στον αγώνα μας. 

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης οφείλεται στη συνεργασία και την υποστήριξη του κάθε ενός από εσάς. Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για την πολύτιμή σας προσφορά και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για την προώθηση του αθλητισμού και του όμορφου, ιστορικού τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Δρομέων υγείας Αιτωλικού

(Επισκεφθείτε το προφίλ του Συλλόγου στο Facebook για φωτογραφικό υλικό)