Δεν θυμάμαι να έχω αναφερθεί στις τοπικές εκλογές, τουλάχιστον όχι περισσότερο από ένα κείμενο(και αυτό “παίζεται“). Λένε οτι δεν είναι σωστό, εμείς που εκθέτουμε την άποψή μας στους πολλούς μέσω του etoliko.gr και ακόμα περισσότερο οι υπόλοιπες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, να λέμε τη γνώμη μας όταν πλησιάζουν οι εκλογές γιατί μπορεί και να επηρεάζουμε τους ψηφοφόρους.

Τρίχες κατσαρές! Δηλαδή όλοι οι υποψήφιοι απ’ όλους τους συνδυασμούς, οι οποίοι βολτάρουν από χωριό σε χωριό και θέλουν την ψήφο σας, αυτό δεν κάνουν; “Ψήφισε εμένα γιατί θα κάνω… αυτό” ή “Είδατε τι έκαναν οι προηγούμενοι, εμάς θα ψηφίσετε” και τέτοια χαζά ακούσαμε και θα ακούμε μέχρι τις εκλογές.

Δεν επηρεάζουν οι δέκα, οι είκοσι και βάλε κάθε φορά, που ζητάνε την ψήφο σας και σας επηρεάζουμε εμείς οι… τρεις; Και στο κάτω κάτω της γραφής τη γνώμη μου καταθέτω και γι’ αυτό στο φινάλε κάθε κειμένου, υπογράφω με το όνομα και το επώνυμό μου. Είμαι υπεύθυνος για οτιδήποτε φέρει την υπογραφή μου, για οτιδήποτε έχω γράψει μέχρι σήμερα και για όσα κείμενα ακολουθήσουν.

Αφού ξεκαθαρίσαμε τα παραπάνω ας συνεχίσουμε στην ουσία αυτού που διαβάζετε. Στο δικό μου το μυαλό και μόνο, δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξω έναν άνθρωπο που έχει ήδη γίνει δήμαρχος και τα αποτελέσματα της ανεπάρκειάς του τα βλέπουμε κάθε μέρα εδώ έξω. Έχοντας ως γνώμονα το παραπάνω ήδη έχω αποκλείσει τον Κώστα Λύρο, τον Καραπάνο και τον Κατσούλη.

Όπως επίσης δεν πρόκειται κανένας υπερήλικας να νοιαστεί περισσότερο για το μέλλον μου από εμένα τον ίδιο που έχω κάτω από τα μισά του χρόνια. Τι ακριβώς να επιδιώξει ένας 75χρονος για το “αύριο” του ανιψιού μου -και του κάθε ανιψιού μου- που είναι δύο χρονών; Και ειδικότερα όταν αυτός προτιμά να πάει απέναντι από τον αδερφό του στις εκλογές, μία απόφαση αρκετή για να με κάνει να τον απορρίψω ασυζητητί. Αυτά για τον Θανάση Λύρο.

Έτσι το… μπολ με τους υποψήφιους γίνεται ακόμα ελαφρύτερο και μένουν ακριβώς οι μισοί. Βασιλείου, Δασκαλή, Διαμαντόπουλος και Πατρινού. Δύο άντρες και δύο γυναίκες, έτσι για να τονίσω και το… στερεοτυπικό του θέματος. Η δική μου η ψήφος θα πάει σε κάποιον από τους παραπάνω, δεν ξέρω σε ποιον ούτε φυσικά έχω διάθεση να το μαρτυρήσω εδώ μέσα.

Ήθελα απλά να σας δείξω τη δική μου λογική στην όλη διαδικασία. Δεν με ενδιαφέρει αν επηρέασα κανέναν, ούτε αυτός είναι ο σκοπός μου. Στο τέλος της ημέρας είσαστε όλοι σας μεγάλα παιδιά και εσείς αποφασίζετε για εσάς, κανένας άλλος! Το μόνο που με νοιάζει είναι να προοδεύσει το Αιτωλικό, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Καλή τύχη σε όλους και ακόμα πιο πολύ, καλή τύχη στο Αιτωλικό μας…

Μιχάλης Βελτσίστας

*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του etoliko.gr*