Η ομάδα του etoliko.gr, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, προσκάλεσε τους υποψήφιους δήμαρχους να πάρουν μέρος σε μια συνέντευξη που θα τους δώσει την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή τους, οι προθέσεις τους, οι λύσεις τους, οι προτάσεις τους και το πρόγραμμά τους για τα σοβαρά προβλήματα της πόλης μας στους αναγνώστες της ιστοσελίδα μας.

Τα προβλήματα είναι πολλά, μικρά και μεγάλα, εντός και εκτός Αιτωλικού αλλά προσπαθήσαμε να σταθούμε στα είκοσι, κατά τη γνώμη μας, πιο σημαντικά.

Οι ερωτήσεις μας είναι ίδιες και για τους οκτώ υποψήφιους δημάρχους Ι.Π. Μεσολογγίου.

Το γραφείο του υποψήφιου δήμαρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Θανάση Λύρου μας απάντησε ότι «λόγω έλλειψης χρόνου σας αποστέλλουμε το πρόγραμμά μας, καθώς επίσης και αυτούσια την ομιλία που εκφώνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος, στο Αιτωλικό, όπου εμπεριέχονται οι περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματά σας.».

Εμείς σας παραθέτουμε ότι μας έστειλαν, βίντεο από την ομιλία, την ομιλία του κυρίου Θ. Λύρου καθώς και το πρόγραμμα τους.

Βίντεο με την ομιλία του:

Αυτούσια η ομιλία στο Αιτωλικό:

Αγαπητοί μου συνδημότες, φίλες και φίλοι

Η αποψινή βραδυά αποτελεί γιορτή για την τεράστια πλέον οικογένεια του συνδυασμού μας «Ανάπτυξη για Όλους».

Εκ μέρους όλων των υποψηφίων θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεχή συμπαράστασή σας στον καλό και τίμιο αγώνα μας και ιδιαίτερα για την ανταπόκρισή σας στο αποψινό μας κάλεσμα.

Η μεγάλη συμμετοχή σας αποτελεί παράσταση νίκης για τον Συνδυασμό μας.

Αγαπητοί μου συνδημότες, φίλες και φίλοι

Ήρθε η ώρα την ερχόμενη Κυριακή να δώσουμε την απάντηση που χρειάζεται ο τόπος μας.

Αποφασίζουμε για το μέλλον τού Δήμου μας, για το μέλλον τών παιδιών μας.

Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες.

Θα κρίνουν αν ο τόπος μας θα γυρίσει σελίδα και θα δει επιτέλους ανάπτυξη ή θα συνεχίσει τον κατήφορο που έχει πάρει.

Χρειαζόμαστε άνθρωπο με γνώσεις και ικανότητα, κύρος και αποτελεσματικότητα , για να λύσει προβλήματα χρόνων.

Όσοι διοίκησαν μέχρι σήμερα τον Δήμο μας από διάφορες θέσεις και ζητούν ξανά την ψήφο σας, δοκιμάστηκαν, δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Εμείς έχουμε προσφέρει αποδεδειγμένα στον τόπο μας, με ανιδιοτέλεια και αγάπη, χωρίς να έχουμε ποτέ Δημοτική θέση.

Εμείς μπορούμε με τιμιότητα και αποφασιστικότητα, να σπάσουμε αυγά χωρίς δισταγμό και να συγκρουστούμε με τις παθογένειες χρόνων με δυναμικότητα.

Για μας οι συνδημότες μας θα είναι υπερήφανοι, θα νοιώθουν τον Δήμαρχο σαν έναν απ’ αυτούς, που θα τους ακούει κάθε στιγμή, θα νοιάζεται για όλους κι όχι μόνο για τους λίγους και εκλεκτούς της αυλής του.

Όταν η Δημοτική Αρχή σέβεται τον πολίτη, ο πολίτης ανταποδίδει τον σεβασμό.

Αγαπητοί μου συνδημότες, φίλες και φίλοι

Βρίσκομαι απόψε μπροστά σας με την ιδιότητα του Υποψηφίου Δημάρχου, απόφαση που έλαβα με πλήρη συνείδηση και βαθειά επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στον Δήμο μας.

Για το Δήμο μας αγωνίστηκα από νεαρή ηλικία με όλες τις δυνάμεις που τότε διέθετα. Τώρα, με την ωριμότητα και τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει, ήρθε η ώρα να διεκδικήσω πράγματα από πιο υπεύθυνη θέση, από το κύρος τού Δημάρχου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.

Η τόσο πλούσια σε φυσικό κάλλος και ιστορία περιοχή μας δεν μπορεί να κρατήσει τα παιδιά της στον τόπο τους.

Θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν, αφού δεν υπάρχουν υποδομές, κι αναγκάζονται να αναζητούν ευκαιριακές δουλειές σε άλλα μέρη.

Χάνουμε παιδιά με εξαιρετικές σπουδές, με διάθεση, με όρεξη για δουλειά και προσφορά, πολύ χρήσιμα στην κοινωνία μας και τα χαίρονται άλλες περιοχές.

Είμαστε υπερήφανοι για το πρόγραμμά μας, που πρώτοι συνδιαμορφώσαμε και καταθέσαμε, με όραμα ένα νέο Δήμο με βασικούς πυλώνες δράσης την Υγεία, τις αστικές υποδομές και το περιβάλλον, την κοινωνική ζωή, τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό και τον τουρισμό.

Πρόγραμμα υλοποιήσιμο την επόμενη κιόλας των εκλογών.

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, και που μας ντροπιάζει πανελληνίως, είναι τα σκουπίδια, που μας πνίγουν απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου μας.

Δεν επιτρέπεται το έτος 2023 να ξοδεύονται πάνω από 5 εκατομμύρια, για να πηγαίνουν βόλτα τα σκουπίδια σε γειτονικούς χώρους ταφής και να επιβάλλονται βαρειά και συνεχόμενα πρόστιμα για απαράδεκτη και επικίνδυνη λειτουργία τού ΧΥΤΑ.

Πρώτο και βασικό μας μέλημα είναι η διαχείριση των απορριμμάτων.

Δεν επιτρέπεται να μιλάμε σήμερα για μια τεχνολογία ξεπερασμένη, όπως ο ΧΥΤΑ. Εμείς θα εφαρμόσουμε μόνοι μας, ως Δήμος, την άμεση ανακύκλωση, διαχωρισμό, δηλαδή, ανακυκλώσιμων και οργανικών απορριμμάτων σε ειδικούς χώρους και στη συνέχεια την εκμετάλλευσή τους.

Θα δώσουμε οικονομικά κίνητρα συμμετοχής στα νοικοκυριά, κίνητρα-βραβεία σε μαθητικές κοινότητες όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, για συμμετοχή σε προγράμματα ανακύκλωσης, ώστε η διαδικασία αυτή να διαχέεται σε όλη την τοπική κοινωνία.

Θα έχουμε έτσι ένα Δήμο πρότυπο καθαριότητος, για τον οποίο θα είμαστε υπερήφανοι.

Ιδιαίτερα για το αγαπημένο μας Αιτωλικό, θέλω να αναφέρω τα εξής:

Είναι ντροπή σήμερα να μην έχει ακόμα καθαρό πόσιμο νερό. Ευθύνες έχουν όλοι όσοι διοίκησαν μέχρι σήμερα και σας ζητούν με θράσος ξανά την ψήφο σας.

Θεατρινισμοί, ψευτιές, υποσχέσεις αλλά το αποτέλεσμα είναι να πίνετε μολυσμένο νερό, γεμάτο χώμα και σκουριές.

Αυτή η κατάσταση δεν αξίζει στο Αιτωλικό.

Μ’ εμάς Δημοτική Αρχή, όλοι οι συνδημότες μας σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Οινιάδες θα πίνουν νερό αρίστης ποιότητος από δύο κύριες πηγές, του Ευήνου και του Αγίου Δημητρίου, γιατί εμείς μπορούμε και θα το κάνουμε.

Όσον αφορά τις οφειλές των κατοίκων του Αιτωλικού προς την ΔΕΥΑΜ, λόγω της ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού, εμείς θα διαγράψουμε μέρος του οφειλομένου ποσού και θα ρυθμίσουμε τις υπόλοιπες οφειλές.

Θα λάβουμε κάθε μέριμνα για να σταματήσει η ρύπανση της λιμνοθάλασσας, που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται συχνά το φαινόμενο του ευτροφισμού.

Συνέπεια του φαινομένου αυτού είναι με απλές κουβέντες να απλώνεται μια δυσάρεστη και ενοχλητική μυρωδιά και σε πιο ακραίες περιπτώσεις να απλώνεται στην επιφάνεια της λιμνοθάλασσας ένας χλοοτάπητας από ρύπους, που προκαλεί έλλειψη οξυγόνου και επομένως θανάτους ψαριών.

Για τα ιστορικά Γιοφύρια του Αιτωλικού, που αποτελούν μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, θα δώσουμε την πρέπουσα λύση για την διάσωση και διατήρησή τους.

Ιδιαίτερη μέριμνα θα ληφθεί επίσης για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλεως.

Το «Μουσείο Βάσως Κατράκη, Εικαστικό Κέντρο Χαρακτικής» στο Αιτωλικό, το καμάρι μας, το μοναδικό μουσείο αμιγώς Χαρακτικής Τέχνης στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, αποτελεί εδώ και χρόνια ένα “νεκρό” μουσειακό χώρο, σημαδεμένο ανεξίτηλα από την αδιαφορία και την διαχρονική εγκατάλειψη των Δημοτικών Αρχών.

Το Μουσείο που φιλοξενεί την πολιτιστική κληρονομιά, ανεκτίμητης αξίας, της σπουδαίας Βάσως Κατράκη, της πρωτοπόρας Αιτωλικιώτισσας χαράκτριας, με διεθνή αναγνώριση και που με επιθυμία τής ίδιας προσφέρθηκε στον γενέθλιο τόπο της, όχι μόνο δεν αξιοποιήθηκε όπως άξιζε, αλλά ανεπανόρθωτες φθορές έχουν ήδη καταστρέψει μεγάλο μέρος των έργων.

Αυτό αποτελεί προσβολή τού έργου τής Βάσως Κατράκη και του έργου της.

Δεσμεύομαι, όπως τόνισα και στην κόρη της μεγάλης χαράκτριας, ως Δημοτική Αρχή να λάβουμε άμεσα μέτρα συντήρησης, με συντονισμένη προσπάθεια και παρέμβαση στο υπουργείο Πολιτισμού, να ενεργοποιήσει και να υλοποιήσει κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και κάθε φορέα χρηματοδότησης για δράσεις πολιτισμού.

Απόλυτη αναγκαιότητα είναι να διασωθούν τα έργα της χαράκτριας, που τιμά το Αιτωλικό, τον Δήμο και την πατρίδα μας.

Επισημαίνω δε την αναγκαιότητα δημιουργίας εργαστηρίων χαρακτικής, την συνεργασία με Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών, το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και καλλιτέχνες, για την αύξηση της επισκεψιμότητας του Μουσείου, ώστε να αναδειχτεί ως πολιτιστικό ορόσημο του τόπου, χώρος έμπνευσης για τους καλλιτέχνες και σημείο αναφοράς για πολλαπλές πολιτιστικές δραστηριότητες.

Πάμε τώρα στον ιστορικό μας πλούτο. Έχουμε τρεις αρχαίες πόλεις Καλυδώνα, Πλευρώνα και Οινιάδες, και ισάριθμα θέατρα, που έχουν επαρκώς ανασκαφεί, αναστυλωθεί και ευπρεπιστεί, και αναμένουν την τουριστική τους προβολή και αξιοποίηση, για να έρθει κόσμος εδώ, να κινηθούν οι συναφείς δραστηριότητες και να μπουν θεμέλια ανάπτυξης.

Θα καταστήσουμε το Μεσολόγγι Παγκόσμιο Κέντρο Πολιτισμού, με την ίδρυση Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και θα ενεργοποιήσουμε τις επαφές με αδελφοποιημένες και φιλελληνικές χώρες.

Θα στηρίξουμε το Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αιτωλικό και κάθε προσπάθεια, που γίνεται από πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου μας.

Θα καθιερώσουμε Φεστιβάλ Κινηματογράφου και θα επιδιώξουμε όλος ο Δήμος μας να καταστεί τόπος γυρισμάτων διεθνών παραγωγών.

Θα αξιοποιήσουμε διεθνώς, με ουσιαστικό τρόπο, τα παραδοσιακά μας πανηγύρια τού Αϊ-Συμιού στο Μεσολόγγι, της Αγι-Αγάθης στο Αιτωλικό και την Σταμνά, του Αϊ-Γιάννη στο Μποχώρι και της Αγια-Παρασκευής στο Νιχώρι.

Το βαρύ χαρτί μας, είναι οι Εορτές Εξόδου, που πραγματοποιούνται για να τιμηθεί το μοναδικό στα ανθρώπινα χρονικά γεγονός της Εξόδου, της εθελούσιας θυσίας των Ελευθέρων Πολιορκημένων.

Ανάλογης προβολής θα τύχει η Μάχη του Ντολμά, αλλά και άλλες μάχες που έλαβαν χώρα σε νησάκια-προπύργια του Μεσολογγίου, ως σημαντικά κομμάτια των όσων γεγονότων προηγήθηκαν της Εξόδου. Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου θα υπάρχει «Πολιτιστικό καλεντάρι», με παρουσιάσεις όλων των σημαντικών ιστορικών γεγονότων, που έλαβαν χώρα στον Δήμο μας.

Για τα 200 χρόνια δε από την Έξοδο, το 2026, προγραμματίζουμε εντυπωσιακά πράγματα, που θα προβάλλουν διεθνώς το μοναδικό αυτό ιστορικό γεγονός.

Οι πολιτιστικές μας δράσεις, σε συνάρτηση με τις τόσες φυσικές μας ομορφιές, που δυστυχώς παραμένουν αναξιοποίητες, θα προσελκύσουν στον τόπο μας τουρισμό από όλο τον κόσμο, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη της τοπικής οικονομίας. Μόνον έτσι θα καταστήσουμε τον Δήμο Μεσολογγίου Παγκόσμιο προορισμό των πολιτών τού κόσμου.

Η Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού θα γίνει Διεθνές Προπονητικό Ναυταθλητικό Κέντρο, όπου θα συρρέουν ομάδες απ’ όλο τον κόσμο για τις προπονήσεις τους σε ιδανικές καιρικές συνθήκες, χειμώνα-καλοκαίρι.

Η Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού θα καταστεί επίσης πόλος έλξης για παρατήρηση πουλιών, για τα ιχθυοτροφεία, για τις πελάδες, το παραδοσιακό ψάρεμα κλπ.

Απ’ αυτήν την δραστηριότητα θα προκύψουν ιδιαίτερα οφέλη για το Αιτωλικό και τα χωριά, που βρίσκονται γύρω από το μοναδικό κανάλι.

Θα υποστηρίξουμε επίσης τα θαλάσσια σπορ σε Διόνι και Λούρο.

Θα διαμορφώσουμε τις υπάρχουσες παραλίες κολύμβησης (plages), σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές. Στο Αιτωλικό ιδιαίτερα, θα διαμορφωθούν οι πλάζ στο Άγαλμα, στον περιφερειακό δρόμο και στα Ρεμπάκια, τα οποία θα αποκτήσουν την παληά τους αίγλη.

Θα αξιοποιήσουμε τα ιαματικά λασπόλουτρα Αγίας Τριάδας και Φοινικιάς, με αξιοπρεπείς υποδομές και την ανάλογη προβολή.

Θα ιδρύσουμε επίσης Μουσείο Θαλάσσης.

Η Μαρίνα Μεσολογγίου είναι μια επιχείρηση, που τόσα χρόνια δεν λειτουργεί ουσιαστικά, με μέτοχο όμως τον Δήμο μας,με ένα ευτελές ποσοστό του 5%.

Θα απαιτήσουμε να αυξηθεί το ποσοστό μας τουλάχιστον στο 40%, αλλά, αν δεν τα καταφέρουμε, θα κατασκευάσουμε δική μας, Δημοτική Μαρίνα, όπως κάνουν γειτονικοί μας Δήμοι και όλες οι ανεπτυγμένες πόλεις.

Ο ορεινός όγκος του Δήμου μας, ο άγριος και ανεξερεύνητος Αράκυνθος, θα αποτελέσει την αιχμή για την προσέλκυση Αγροτουρισμού και Οικοτουρισμού.

Εκεί, στα χωριά του Αρακύνθου, θα δημιουργήσουμε Κτηνοτροφικό Πάρκο και Δασικό Χωριό και θα διοργανωθούν και διεθνείς εκθέσεις αγροτικών προϊόντων και γευσιγνωσίας.

Ως πόλο προσέλκυσης εναλλακτικού τουρισμού, θα αναδείξουμε τα επισκέψιμα σπήλαια.

Μια εύλογη ερώτηση που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας σας, ακούγοντάς με να σας παραθέτω το πρόγραμμά μας, είναι «μα πού θα μείνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θα έρθουν, αν όλα πάνε καλά και εκλεγείτε Δημοτική Αρχή»;

Απαντώ αμέσως, πως θα αξιοποιήσουμε τα πολλά Ευρωπαϊκά Προγράμματα που υπάρχουν,Leader, ΕΣΠΑ, για κατασκευή τουριστικών καταλυμάτων.

Έπειτα, έχουμε ήδη διεθνείς επενδυτές, Έλληνες και ξένους, που αναμένουν το πράσινο φως να ρίξουν χρήμα στον Δήμο μας, αφού πρωτύτερα έχουν ενημερωθεί διεξοδικώς για τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Ο Δήμος μας θα αλλάξει όψη, θα αποκτήσει άλλο πρόσωπο επί θητείας μας. Θα είναι ο καθαρός, ο νοικοκυρεμένος Δήμος, ο Δήμος που θα κρατάει τα παιδιά του εδώ, επειδή θα υπάρχουν δουλειές για όλους, ο πόλος έλξης για χιλιάδες τουριστών, εγχώριων και ξένων.

Η Δημοτική Αστυνομία θα ενισχυθεί, για να ασχολείται με τον ρόλο για τον οποίον έχει ιδρυθεί.

Το πολύ σοβαρό θέμα της Υγείας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του Συνδυασμού μας.

Σας διαβεβαιώνω πως κύριος στόχος μας είναι η αυτονόμηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από αυτό τού Αγρινίου, καθ’ ότι ο Νομός μας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση της χώρας μας και με πληθυσμό 250.000 κατοίκων.

Ένα Νοσοκομείο, λοιπόν, αγαπητοί μου, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ για τον Νομό μας.

Αταλάντευτη υπόσχεση και δέσμευσή μου αποτελεί η με κάθε τρόπο στελέχωση του Νοσοκομείου μας και του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συνδημοτών μας. Αυτά δεν είναι λόγια. Εμείς μπορούμε και θα το πετύχουμε.

Στόχος της Δημοτικής μας Αρχής είναι να αξιοποιήσουμε το παληό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», που ερημώνει μέρα με την μέρα, και να χρησιμοποιηθεί καθαρά για Ιατρικούς σκοπούς, ώστε να σεβαστούμε τις επιταγές της διαθήκης του ευεργέτη.

Το σχέδιό μας είναι να μετατραπεί σε Διεθνές Επιστημονικό Συνεδριακό Κέντρο και Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο, που θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες Υγείας του τόπου μας.

Εμείς θα βρούμε τους γιατρούς να έρθουν στον τόπο μας, εμείς θα τους βρούμε σπίτι να μένουν, να ζουν αξιοπρεπώς, να μην είναι επαίτες, και να προσφέρουν απερίσπαστοι στην κοινωνία.

Στον πολύ κρίσιμο τομέα της Παιδείας, θα επιδιώξουμε Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Υπουργείο Παιδείας για να λειτουργήσει στο Μεσολόγγι ελκυστικό προς τους φοιτητές Τμήμα ή Σχολή, που να συνάδει με την ιστορική σπουδαιότητα της πόλης.

Η αυξημένη μέριμνα για τα προβλήματα των ΑΜΕΑ είναι υποχρέωσή μας καθώς επίσης και η ιδιαίτερη φροντίδα για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ΡΟΜΑ.

Για να λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων θα κατασκευάσουμε άμεσα νέο καταφύγιο με τις προβλεπόμενες όμως προδιαγραφές.

Αποφασιστική τομή της Δημοτικής μας Αρχής είναι το ζωντάνεμα των κοινοτήτων μας. Για τον λόγο αυτό θα δώσουμε την αρμοδιότητα στα Τοπικά μας Συμβούλια να διαχειρίζονται χρήματα για τις άμεσες ανάγκες τους, που πληρώνουν οι κάτοικοι κάθε κοινότητας ως ανταποδοτικά τέλη.

Υπόσχεσή μου είναι να καθιερώσω τον «Καφέ με τον Δήμαρχο», με επισκέψεις μου ανά τακτά διαστήματα σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας, για άμεση επικοινωνία με τους πολίτες. Θα έρχομαι εγώ σ’ εσάς κι όχι εσείς να περιμένετε στην ουρά στο Δημαρχείο και να μην μπορείτε να με δείτε.

Είναι κι άλλα πολλά, αγαπητοί μου συνδημότες, που θα ήθελα να σας περιγράψω, για τους σχεδιασμούς μας, όταν αναλάβουμε τον Δήμο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.

Θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμά μας.

Δεν είμαστε χθεσινοί σ’ αυτήν την διαδικασία ούτε είμαστε όλοι ίδιοι.

Και να θυμάστε, πως σήμερα ζητάνε ξανά την ψήφο σας άνθρωποι που διοίκησαν το Δήμο μας και απέτυχαν να φέρουν αποτελέσματα.

Όλοι είμαστε γνώστες των όσων ακούγονται καθημερινά για εξαγορές συνειδήσεων, δόλιες συμπεριφορές και ανεντιμότητα, από πρόσωπα που άσκησαν εξουσία στο Δήμο μας και με μεγάλη ευκολία βρέθηκαν υποψήφιοι σε ανθρώπους, που μέχρι πριν λίγο κατηγορούσαν.

Πρόσωπα που δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό στον τόπο μας.

Καταδικάστε τους στην κάλπη.

Δεν μας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι.

Στο ψηφοδέλτιό μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανεκτίμητη ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας, άξιοι άνθρωποι όλων των κοινωνικών στρωμάτων, από κάθε γωνιά του Δήμου μας, χρήσιμοι την επόμενη μέρα, ώστε, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, να πάμε τον Δήμο μας εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Μέσα από την καρδιά μου τους ευχαριστώ όλους που με εμπιστεύθηκαν και πορευόμαστε μαζί σ’ αυτόν τον όμορφο αγώνα.

Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας.

Θα είστε όλοι σας υπερήφανοι για μας…

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους»:

etoliko.gr