Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, σε πολύ καλό κλίμα, συνάντηση των παρατάξεων «ΜΑΖΟΙ» και «ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ.». Στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις της παράταξης «ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ.» δηλαδή τα έργα της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού, η παραβατικότητα μερίδας Ρομά, το θέμα της Μαρίνας, το θέμα του νερού του Αιτωλικού, την αυτόνομη λειτουργία του κέντρου Χαρακτικής «Βάσω Κατράκη», τη διαφανή λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής, τη διαχείριση και προοπτική του «2026», τα προβλήματα των κοινοτήτων και το ρόλο των τοπικών συμβουλίων, τις χρήσεις Γης σε όλο το παραλιακό μέτωπο και την ολοκλήρωση των σχεδίων πόλης.

Η συζήτηση διήρκεσε αρκετό χρόνο ώστε να καλύψει τα ανωτέρω θέματα και διαπιστώθηκε η σε μεγάλο βαθμό συμφωνία των δύο παρατάξεων.

Στο κλείσιμο η παράταξη «ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ.» έθεσε ως προϋπόθεση συμπόρευσης τη μη συμμετοχή σε έμμισθες θέσεις στην αυριανή διοίκηση του δήμου.

Κατόπιν των ανωτέρω κοινή θέση των παρατάξεων είναι να προτρέψουμε τους πολίτες να έρθουν μαζικά στην κάλπη την ερχόμενη Κυριακή στηρίζοντας την αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας και η οποία εκφράζεται από την παράταξη «ΜΑΖΟΙ» μετά το αποτέλεσμα της 1 ης κυριακής των εκλογών.

Γραφείο τύπου συνδυασμού ΜΑΖΟΙ
υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου
Σπύρου Διαμαντόπουλου