Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑπόψειςΑιτωλικό : Πολίτες  α' κατηγορίας ή «εξυπηρέτηση» ;;;

Αιτωλικό : Πολίτες  α’ κατηγορίας ή «εξυπηρέτηση» ;;;

Την προηγούμενη Δευτέρα, αν και άργησε, ξεκίνησε, από τον δήμο, η ασφαλτόστρωση του «Μεγάλου Περιπάτου» της νότιας παραλίας του Αιτωλικού, με τον δήμαρχο να δηλώνει επί τω έργω σε σχετική φωτογραφία του στα social media.

«Επί το έργο», όμως, δήλωσε και η υπόλοιπη δημοτική ομάδα της πόλης (πρόεδρος και αντιδήμαρχος) φωτογραφιζόμενοι μπροστά από το έργο, λίγες μέρες μετά.

Παράλληλα την προηγούμενη Δευτέρα, υπάλληλοι του δήμου, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, «μπάλωσαν», κακήν κακώς, με άσφαλτο λακκούβες στον δρόμο προς τα Ρεμπάκια.

Φωτογραφίες για το μικροέργο αυτό δεν τραβηχτήκαν από την δημοτική ομάδα, ούτε αναρτήθηκε τίποτα στα social media, όπως συμβαίνει με άλλες ενέργειες που πραγματοποιεί. Και αυτό είναι λίγο ύποπτο.

Ύποπτο, επειδή, αν κάποιος πίστεψε, όπως εγώ, ότι διορθώθηκαν, έστω και με «μπαλώματα» όλες οι τρύπες μέχρι τα Ρεμπάκια είναι γελασμένος. Το μόνο που έγινε είναι να «μπαλώσουν» τέσσερις λακκούβες μπροστά από τη γνωστή αλυσίδα super marker και τίποτα άλλο.

Το γεγονός αυτό γεννά ερωτήματα. Τόσο αναγκαία ήταν η επιδιόρθωση του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο; Δεν υπάρχουν αλλά σημεία της πόλης που θέλουν και αυτά «μπαλώματα»; Μήπως έγινε κάποια εξυπηρέτηση; Κάποιο χατίρι; Μήπως υπάρχουν πολίτες α΄ και β΄ κατηγορίας στην πόλη μας; κ.ο.κ

Και τα ερωτήματα αυτά γεννιούνται γιατί αν προχωρήσεις πέντε μέτρα παραπέρα από το γνωστό κατάστημα ο δρόμος έχει πάθει καθίζηση και μοιάζει σαν κυματιστό πατατάκι. Το σημείο αυτό ποτέ δεν επιδιορθώθηκε, όμως, παραμένει, σαν κυματιστό πατατάκι, να δυσκολεύει την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ούτε οι δεκάδες λακκούβες στον δρόμο προς τα Ρεμπάκια καλύφθηκαν με λίγο πίσσα. Παρά μόνο οι τέσσερις τρύπες μπροστά από το super market.

Προς Θεού, μην παρεξηγηθώ από τους υπευθύνους του καταστήματος και τους υπαλλήλους του δήμου, καλά έκαναν και «μπαλώθηκαν» οι λακκούβες αυτές. Όπως καλό είναι να «μπαλώνεται κάθε τρύπα».

Αλλά εσύ, βρε, υπεύθυνε του δήμου, που έδωσες εντολή στου εργάτες να πάνε εκεί, δεν είδες ότι από την διασταύρωση μέχρι το τέλος του δρόμου, ο δρόμος είναι σε κάκιστη κατάσταση; Ξήλωμα και όλος από την αρχή θέλει ο συγκεκριμένος δρόμος, για να λυθεί το πρόβλημα.

Τέλος, με τις κινήσεις αυτές που κάνετε, εξυπηρετώντας ψηφοθηρικά συμφέροντα, δημιουργείτε κατοίκους α΄ και β΄ κατηγορίας, όπως πολύ ωραία σας αρέσει να λέτε εσείς οι πολιτικοί. Συνεχίστε έτσι.

Υ.Γ. 1 : Θεωρώ ότι συγκυριακά καθόλου τυχαίο δεν είναι που η ασφαλτόστρωση (ο καθαρισμός του cine Αλεξ, ο καθαρισμός της δυτικής πλευράς, κ.ο.κ) έγινε, και δεν τέλειωσε ακόμα, πριν της Παναγίας. Όλοι γνωρίζουμε ότι τότε έχει κόσμο το Αιτωλικό με τον ερχομό των Αθηναίων. Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι γίνεται δουλειά στο δήμο, ασχέτως αν πριν τον Αύγουστο υπήρχε απραξία. Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να γίνουν. Αλλά να γίνονται τέτοιες κινήσεις ολόκληρο τον χρόνο. Αιτωλικό, κατά κύριο λόγο, είναι οι μόνιμοι κάτοικοι του (χωρίς παρεξήγηση).

Υ.Γ. 2: Να σημειώσω εδώ ότι η ανάπλαση της νότιας παραλίας του νησιού μας είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής (και όχι της περιφέρειας που κάποιοι έλεγαν προεκλογικά).


Όλα τα άρθρα σε αυτή την ιστοσελίδα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διανομή ή μετάδοση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του συντάκτη. Για οποιαδήποτε χρήση του υλικού, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ