Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑπόψειςΤης δημοσκόπησης το κάγκελο

Της δημοσκόπησης το κάγκελο

Χαμός γίνεται με τα εκλογικά νέα του δήμου μας. Δεν προφταίνει να ξημερώσει καινούρια μέρα και όλο κάτι νέο συμβαίνει. Βιβλίο μπορείς να γράψεις για τα ευτράπελα των φετινών εκλογών.

«Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα» όπως είπε και μια ψυχή. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μέσα από όλα αυτά που έχουν συμβεί την προηγούμενη εβδομάδα θα επιλέξω σήμερα να αναφερθώ στις δημοσκοπήσεις που ήρθαν στο φως.

Και στις τρεις δημοσκοπήσεις, βλέπετε φωτογραφίες παρακάτω, το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό. Και δεν είναι μόνο διαφορετικό στον νικητή του εκλογικού αγώνα, αλλά και στα ποσοστά που παίρνουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Σε καμία από τις τρεις δεν έχει κάποιος όχι το ίδιο αλλά παρόμοιο ποσοστό.

Αυτό συμβαίνει για τον εξής, μοναδικό και αποκλειστικό λόγο, τουλάχιστον για έμενα, ο κάθε «δημοσκόπος» εσκεμμένα έβγαλε δήμαρχο τον εκλεκτό του. Τον υποψήφιο που στηρίζει. Τον άνθρωπο που θέλει να προμοτάρει.

Για του λόγω το αληθές απλά κοιτάξτε την πηγή των ερευνών αυτών. Στην μια περίπτωση ο ένας είναι παιδί του υποψήφιου, στην άλλη είναι φίλος του υποψήφιου και η τρίτη έρχεται από την πλευρά του «νικητή» της.

Οι δημοσκοπήσεις αυτές, χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά επειδή συμμετείχα σε μια και μπορούσα να ψηφίσω όσες φορές ήθελα, είναι ότι πιο ψέμα είδαμε και ακούσαμε σε αυτό το διάστημα. Αν μπορούσαμε να δούμε τις φάτσες των «δημοσκόπων» θα νομίζαμε ότι βλέπουμε τον Πινόκιο.

Και όλα αυτά γίνονται, επειδή, πλησιάζοντας προς την κατάθεση ψηφοδελτίου στο πρωτοδικείο όλοι οι υποψήφιο γνωρίζουν τα δεδομένα και τις πιθανότητες τους περιμένουν ένα σκούντημα για να γυρίσει το ρεύμα προς το μέρος τους.

Τέσπα, ο χρόνος θα δείξει τελικά αν κάποια δημοσκόπηση θα βγει αληθινή.

Υ.Γ.: Ετοίμασε το μαγαζί σου στον παράδεισο για να ξανακάνουμε εκεί τα εφηβικά μας πάρτι μεγάλε όταν έρθει η ώρα. Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη.

Υ.Γ.2: Ξανά καίνε την Ελλάδα μας.

Υ.Γ.3: Η μέρα για την αλλαγή στο Κατράκειο έφτασε. Η κόρη της Βάσως μας μίλησε.


Όλα τα άρθρα σε αυτή την ιστοσελίδα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διανομή ή μετάδοση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του συντάκτη. Για οποιαδήποτε χρήση του υλικού, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ