Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2025
ΑρχικήΕίδαμε / Ακούσαμε / ΔιαβάσαμεΗ ταινία της εβδομάδας 27/07

Η ταινία της εβδομάδας 27/07

Βαδίζοντας στους αιθέρες (original title: Betonrausch) ονομάζεται η σημερινή πρόταση μου για την ταινία της εβδομάδας με τον πρωταγωνιστή μας να βάδιζε προς τα πλούτη με όπλο του το καλό του κουστούμι και το λαμπερό του χαμόγελο. Η ιστορία πολλών απατεωνίστων προ εποχής κρίσης όπου πωλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Κοιτάξτε την και περιμένω τα σχόλια σας.

Ιστορία – Πλοκή:

Έτοιμος να κάνει τα πάντα για να γίνει πλούσιος, ένας νεαρός άνδρας αναστατώνει την αγορά ακινήτων του Βερολίνου με τον σκιερό φίλο του, μέχρι που οι καλές στιγμές απειλούν να τα καταστρέψουν όλα.

  • Παραγωγή: Γερμανική
  • Κατηγορία: Δράση – Κωμωδία
  • Σκηνοθεσία: Τζουνέιτ Κάγια
  • Σενάριο: Τζουνέιτ Κάγια, Γιοχάννες Κούνκελ
  • Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Κρος, Φρέντερικ Λάου, Janina Uhse, Anne Schäfer, Σοφία Τομάλα

Όλα τα άρθρα σε αυτή την ιστοσελίδα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διανομή ή μετάδοση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του συντάκτη. Για οποιαδήποτε χρήση του υλικού, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ